Leuke activiteiten voor de kleinste ruitertjes!


Gelukkig hebben we op onze manege nog een aantal lieve en brave pony's die kinderen graag laten kennismaken met het paardrijden. We bieden verschillende mogelijkheden voor leuke activiteiten voor de kleinste ruitertjes, zoals kinderfeestjes, kleuterlessen en privélessen.


Neem contact op voor meer informatie, of om een feestje of les in te plannen. 

Kinderfeestjes


Geef jouw kinderfeestje bij Manege de Veluw!


Kom langs met je vriendjes en/of vriendinnetjes voor een middag vol ponypret. Een feestje bestaat uit: pony poetsen en rijden, ponyspelletjes, hoefijzer schilderen, een rondleiding over de manege, frites en limonade, en een cadeautje voor de jarige.

Kleuterlessen


Maandelijks organiseren we op zondagochtend de kleuterlessen. Deze lessen zijn bedoeld voor kinderen van 3 t/m 6 jaar om spelenderwijs kennis te maken met het paardrijden. Het eerste half uur van de les bestaat uit poetsen en knuffelen van de pony's, gevolgd door een half uurtje rijden onder begeleiding van een instructeur. Bij elke les moet ook een ouder/verzorger aanwezig zijn om de pony vast te houden.

Kijk op onze Facebookpagina voor de volgende datum!

Privélessen


Hoewel we zijn gestopt met de groepslessen, is het voor de kleinste ruitertjes nog steeds mogelijk om paardrijles te krijgen van gediplomeerde instructeurs op een van onze lieve pony's. Neem contact op om een les in te plannen.