RV Ewijk

Rijvereniging Ewijk

Wie zijn wij en wat doen wij?

Rijvereniging Ewijk is opgericht op 1 januari 2012 en is ontstaan uit de RJV Ewijk en Ponyclub de Veluwruiters. Het aantal leden dat via de vereniging lest is sinds de oprichting aanzienlijk gegroeid.

Op dit moment zijn er verschillende groepen die dressuurles krijgen van een goede gediplomeerde instructeur die zelf op het moment uitkomt in de intermediare 2. Een les duurt 3 kwartier en het maximale aantal ruiters per groep bedraagt 7.

Een aantal van de leden neemt deel aan de wedstrijden van de KNHS, maar dat hoeft natuurlijk niet.

Wij zijn een gezellige club die ook af en toe eens andere activiteiten onderneemt met elkaar.

Wie kunnen er lid worden?
Lid kunnen worden diegenen die bij Manege De Veluw een pony/paard in pension hebben staan of diegenen die hier een pony/paard hebben geleased.
Het is ook mogelijk lid te worden met je (verzorg)pony/-paard als die niet bij Manege De Veluw in pension staat. Voorwaarde hierbij is wel dat je naast het lidmaatschap van de rijvereniging gaat/blijft lessen in een reguliere les van Manege De Veluw.

Je kunt ook zonder verenigingsles lid worden van Rijvereniging Ewijk, zodat je met je (verzorg)pony/-paard KNHS wedstrijden kunt starten.

Wil je meer informatie of heb je nog vragen over de rijvereniging, dan kun je hiervoor terecht bij Janneke. Of stuur een berichtje via het contactformulier.