Privelessen

Als beginnend ruiter of amazone start u in een privé-les. Op deze manier krijgt u in een rustig tempo de eerste stappen van het paardrijden onder de knie. Na een aantal privé-lessen bent u goed voorbereid en kunt u op uw gemak in de groep beginnen.

Kinderen
Voor jonge ruitertjes en amazones geldt een minimum van 4 privé-lessen. Deze regel is er zodat het kind in de lesgroep direct mee kan komen, en zich meer vertrouwd voelt met het paard. In de eerste lessen maakt het kind niet alleen kennis met het paardrijden. De instructrice zal uw kind op een leuke manier de beginselen van het paardrijden bijbrengen. De letters in de rijhal zijn nog makkelijker te onthouden omdat manege de Veluw ook plaatjes bij deze letters heeft geplaatst. Zo worden spelenderwijs de figuren van de dressuur geoefend!

Volwassenen
Een privé-les duurt een half uur. Tijdens dit half uur krijgt u de volledige aandacht van een gediplomeerde instructrice. Natuurlijk is het ook mogelijk om voor een uur privé-les te boeken. Maar wij adviseren u, zeker als beginnend ruiter, een half uur.

Specialisatie
Op manege de Veluw is het mogelijk om uw paard/ pony wedstrijdklaar te maken door middel van privé-lessen.Onze instructeurs en instructrices kunnen u op ieder niveau begeleiden.