Paarden en Pony's

Description: C:\Users\Anouk\Pictures\collage manege\ashley site.jpg

Hoi, ik ben Ashley. Met mij kun je heel veel doen. Ik loop soms mee in de springles, vindt buitenritten leuk en doe ook vaak mee aan wedstrijden waar ik vaak goede punten scoor;).

Description: C:\Users\Anouk\Pictures\collage manege\brando.JPG

HŽ zie ik daar nou eenÉ oh sorry ik ben soms wat snel afgeleid maar ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Brando. Buitenritten maken vindt ik echt super leuk, ik wordt soms wel heel erg vrolijk. Ik ben nog niet zo oud maar ben zelfs bij de kleinere kindjes al super lief.

Description: C:\Users\Anouk\Downloads\wedstrijd maart 123.JPG

Hoi, ik ben Champion. Ik ben een van de grootste ponyÕs van de manege en ben best wel snel. Springen kan ik ook erg goed.

Description: C:\Users\Anouk\Pictures\collage manege\diablo.JPG

Hallo, ik ben Diablo. Ik ben op de manege geboren dus sta hier al mijn hele leven en het is hier echt super gezellig! Vroeger toen ik nog niet zo oud was, was ik soms een beetje ondeugend maar nu ben ik wat ouder en ben ik super lief.

Description: C:\Users\Anouk\Pictures\collage manege\didi.JPG

Hallo, ik ben Didi. Ook ik ben hier op de manege geboren. Mijn moeder is Queeny, zij staat hier ook gezellig op de manege. Wanneer je mij gaat aansingelen zet ik lekker mijn buik uit en dan denken jullie dat het zadel strak genoeg zit maar wanneer we gaan rijden trek ik hem weer in dan zit het zadel lekker los. Maar misschien is het toch handiger dat jullie tijdens het rijden nog een keertje aansingelen zodat het zadel recht blijft liggen.

Description: C:\Users\Anouk\Pictures\collage manege\elske.JPG

Hoi, mijn naam is Elske. Ik zie er erg schattig uit maar soms ben ik toch best wel ondeugend. Maar als je aan mij laat zien dat je best stoer bent dan ben ik een hele leuke pony en ga ik goed aan het werk met je!

Description: C:\Users\Anouk\Pictures\collage manege\floris.JPG

Ik ben Floris en ik heb hele mooie blonde manen. Misschien is het jullie weleens opgevallen dat ik de enigste manege pony ben met krullen, mooi h? Ik ben al best lang op de manege en heb 2 hele stoere vriendjes, dit zijn Jasper en Lucky.

Description: C:\Users\Anouk\Pictures\collage manege\jasper.JPG

Mijn naam is Jasper. Ik ben de een van de aller liefste ponyÕs van de manege en heb al heel veel kinderen leren paardrijden. Ook al ben ik best wel groot toch rijden er vaak best kleine kinderen op mij maar dat vind ik erg leuk.

 

Description: C:\Users\Janneke\Desktop\jennifer.jpg

Ik ben Jennifer. Poetsen en knuffelen is niet zo mijn ding. Maar met rijden ben ik een super leuke pony. Buitenritten maken is mijn allergrootste hobby.

Description: C:\Users\Anouk\Pictures\collage manege\jody.jpg

Hoi, mijn naam is Jody en eigenlijk ben ik een hele mooie witte pony alleen is die mooie witte vacht meestal verstopt onder een laagje modder, dan ben ik bruin zoals veel andere manege pony Ôs, veel mooier toch?

Description: C:\Users\Anouk\Pictures\collage manege\kruimel.JPG

Ik ben kruimel en ben nog niet zo heel erg lang op de manege.

Soms ben ik best wel snel maar dit vinden de meeste ruiters die op mij rijden wel leuk!

Description: C:\Users\Anouk\Pictures\collage manege\lucky.JPG

Hallo, ik ben Lucky. Ik sta al best wel lang op de manege en ben super lief. Ik wordt vaak gebruikt om de aller jongste kinderen te leren paardrijden, ook poetsen vind ik heerlijk!

 

Description: C:\Users\Anouk\Pictures\collage manege\macho.JPG

Hoi, mijn naam is Macho. Wist je dat als je je hoofd onder het draad van de wei steekt en dan rent, je gewoon naar alle weien kunt. Als mijn eten op is ga ik altijd zelf even nieuwe halen, super handig! Ik vindt dat zo leuk dat je als je mij poetst wel goed de deur moet dicht doen anders doe ik hem zelf stiekem open tijdens de heerlijke poetsbeurt. Springen kan ik ook super goed!

Description: C:\Users\Anouk\Pictures\collage manege\maggie.JPG

Ik ben Maggie. Mijn beste vriendinnetje is Surprise, als we in de wei mogen gaan we altijd gezellig samen eten. Eten is ook mijn grootste hobby. Ik vindt het alleen niet zo fijn als je mij vastzet met een halster en een touw.

Ik vind het heerlijk om lekker gepoetst te worden.

 

 

Description: C:\Users\Anouk\Pictures\collage manege\misty.JPG

Hallo, mijn naam is Misty. Ik kan heel erg goed springen, ik ben dan misschien niet zo groot maar spring gewoon tussen alle grote ponyÕs mee. Kinderen vindt ik erg leuk maar grote mensen zijn soms nog wel een beetje spannend dus als grote mensen mij uit de wei komen halen blijf ik altijd lekker staan.

Description: C:\Users\Anouk\Pictures\collage manege\okkie.JPG

Hai, Ik ben Okkie. Ik ben al best wel oud en hoef daarom niet meer zo vaak te rijden, ik loop meestal mee met kinderfeestjes. Ik vindt het heerlijk om lekker gepoetst te worden, daar kan ik echt van genieten.

 

Description: C:\Users\Anouk\Pictures\collage manege\queeny.JPG

Ik ben Queeny. Ik ben de moeder van Didi. Ik lijk soms misschien een beetje oud maar springen kan ik nog als de beste, hoe hoger hoe leuker!

 

Description: C:\Users\Eigenaar\Pictures\!!PONYS\Manege de Veluw\ponys\sara\manege, konijnen 024.JPG

Mijn naam is Sara. Het leukste spelletje vindt ik opzadelen. Als mensen mijn stal in komen draai ik snel om en dan denken ze dat ik niet zo lief ben. Maar ik ben wel super lief dus als er dan iemand anders komt om mij op te zadelen draai ik snel weer terug.

Description: C:\Users\Eigenaar\Pictures\!manege fotos nog in pony mappen\2013-05-05 manege 5 mei 13\manege 5 mei 13 015.JPG

Hoi, mijn naam is Scapino. Ik ben de oudste pony van stal en ben super lief. Ik sta al een hele tijd op de manege. Er rijden veel kleine kinderen op mij en dat vindt ik heel erg leuk. Ik vind het heel erg lekker om gepoetst te worden maar niet om vast gezet te worden.

Description: C:\Users\Anouk\Pictures\collage manege\snowy.JPG

Ik ben Snowy. Ik ben nog niet zo oud maar ben wel heel populair bij alle kinderen omdat ik zo lief ben. Ik ben altijd vrolijk en nooit chagrijnig. Met wedstrijden wil altijd iedereen op mij rijden, ik vindt wedstrijd rijden ook erg leuk.

Description: C:\Users\Anouk\Pictures\collage manege\surprise.JPG

Hallo, ik ben Surprise. Ik ben super lief en wordt ook vaak gebruikt om de kleinste kinderen te leren paardrijden. Ik ben zelfs goed in voltige, dat is heel leuk dan doen ze allemaal moeilijke kunstjes bovenop mijn rug.

Description: C:\Users\Eigenaar\Pictures\!!PONYS\Manege de Veluw\ponys\voske\pony's 23 april 2011 073.JPG

Hoi, mijn naam is Voske. Ik heet zo omdat ik de kleur ÔvosÕ heb. ik ben heel aardig. Als de kinderen mijn hekje open laten dan kan ik zelf de staldeur open maken, loop dan zelf alvast naar de wei toe voordat de rest van de ponyÕs gaan en voer ik mezelf alvast, scheelt weer werk.

Description: C:\Users\Eigenaar\Pictures\tom.jpg

Ik ben Tom en ben nog maar net op de manege. Ik ben super lief maar wel erg snel. Ik ben de enigste pony op de manege met een mooie roze neus en ogen, daardoor kan ik niet zo goed tegen de zon.

Mijn naam is Sunlight. Ik ben ook hier op de manege geboren, mijn moeder is Moonlight. Van de manegeponyÕs ben ik de grootste. Ik hou van buitenritten en springen maar kan ook goed dressuur rijden!

Hallo, mijn naam is Jerry. Ik en Tom zijn nog niet zolang op de manege. We zijn beste vrienden en zijn nu al super lief. Ik ben de enigste pony die een staartriem heeft, dat is omdat mijn zadel anders naar voren schuift en dat vindt ik niet zo fijn.

 

 

Description: C:\Users\Eigenaar\Pictures\!!PONYS\Manege de Veluw\ponys\Joey\leukst.png

Hallo, mijn naam is Joey. Met mij kun je echt alles doen, ik kan goed springen en ook dressuur rijden. Een paar jaar geleden liep ik zelfs nog wedstrijd tussen alle eigen ponyÕs, zulke wedstrijden noem je KNHS wedstrijden.

Description: C:\Users\Eigenaar\Pictures\!!PONYS\Manege de Veluw\paarden\baretto\leukst.JPG

Hallo allemaal, mijn naam is Baretto. Opzadelen is niet helemaal mijn hobby daar houd ik niet zo van, maar als je het gewoon rustig doet en me eerst even lekker poetst gaat dat best wel goed. In de lessen vindt ik dressuur wat leuker dan springen, daar ben ik niet zo goed in. Mareina is mijn moeder en ik ben dus hier op de manege geboren.

Description: C:\Users\Eigenaar\Pictures\!!PONYS\Manege de Veluw\paarden\Captain\svg.png

Hoi, ik ben captain. Heel veel mensen vinden het heerlijk om op mij te rijden omdat ik altijd lekker ontspannen loop, ik vind het zelf ook leuk. En als ik dan helemaal ontspannen ben gaan mijn oren lekker flapperen in de wind. Ik ben ook hier op de manege geboren en ben een halfbroertje van Baretto want Mareina is ook mijn moeder.

Description: C:\Users\Eigenaar\Pictures\!!PONYS\Manege de Veluw\paarden\chelsea\Foto2391.jpg

Mijn naam is Chelsea. Ook ik ben hier op de manege geboren. Mijn moeder heet Ribes, misschien kennen jullie die nog wel? Ik kan heel goed springen en rij vaak mee in de springles, maar ben ook erg goed met dressuur rijden!

Hoi, Ik heet Dallas. Ik ben het halfzusje van Chelsea want wij hebben dezelfde moeder. Samen met Da Vinci zijn wij de jongste manege paarden. Ik ben echt super lief alleen en hou heel erg van knuffelen.

Description: C:\Users\Eigenaar\Pictures\!!PONYS\Manege de Veluw\paarden\Limit\Naamloos.png

Hallo, ik ben Limit. Ik ben al het oudste paard hier op de manege en ben super lief. Ik heb al veel mensen leren paardrijden en dat vindt ik erg leuk. Mijn vriendjes zijn Rabo, Mareina en Sirena.

Hallo, mijn naam is Mareina. Ik ben echt een erg veelzijdig paard, ik kan goed dressuur rijden, springen, voltigeren en zelfs buiten ben ik super lief. Ook ik heb al erg veel mensen leren paardrijden.

Description: C:\Users\Eigenaar\Pictures\!manege fotos nog in pony mappen\2012-06-10 manege zondag jarig\manege zondag jarig 246.JPG

Hoi, ik ben Rabo. Ik woon al mijn hele leven hier op de manege en het is hier echt super gezellig. Mijn moeder is ook Mareina. Ik ben aan een oog blind, dit zie je niet aan mijn oog maar ik ben zo lief dat ik alles gewoon kan.

Description: C:\Users\Eigenaar\Pictures\!!PONYS\Manege de Veluw\paarden\Sammy\leukst.JPG

Mijn naam is Sammy. Ik ben de enigste haflinger hier op de manege. De meeste haflingers kunnen niet zo heel goed springen maar ik ben daar best wel goed in. Ik wordt ook gebruikt voor voltige. Met de dressuur les kan ik toch ook wel af en toe een keertje wat eigenwijs zijn.

Description: C:\Users\Eigenaar\Pictures\!manege fotos nog in pony mappen\2013-07-01 iris catch huren\iris catch huren 037.JPG

Hallo, ik heet Sirena. Ik heb al erg veel veulens gekregen waarvan er veel nog hier op de manege staan zoals Da Vinci en Chippendale. Ik ben erg lief en wordt ook vaak gebruikt bij de voltigelessen. Dit kan ik erg goed, ik ben zelfs al een keer mee op wedstrijd geweest.

Description: da vinci.jpg

Mijn naam is Da Vinci. Ook ik ben hier geboren, mijn moeder heet Sirena. Ik ben nog best wel jong maar wel braaf. In het begin van de les ben ik meestal nog een beetje sloom, maar als je mij even wakker maakt kan ik super fijn lopen!

Description: C:\Users\Eigenaar\Pictures\!!PONYS\Manege de Veluw\paarden\phantom\manege begin juni 027.JPG

Hallo, ik heet Phantom. Ik heb hele mooie rechtopstaande manen. In de zomer schuur ik ze altijd wat korter omdat ik zomer eczeem heb. Dit jeukt heel erg. Daarom heb ik in de zomer altijd een deken op wat mijn hele lichaam bedekt en dan heb ik er veel minder last van. Met rijden ben ik super lief en doe het altijd rustig aan.