Manege

Manege de Veluw is gevestigd in het hart van Maas en Waal. 

Onze manege heeft schitterende uitrijmogelijkheden en een ruime buitenbak. Voor diegene die niet van buitenrijden houden heeft manege de Veluw 2 moderne binnenmaneges. 

Natuurlijk is op manege de Veluw ook aan de innerlijke mens gedacht, en kan men na het rijden plaatsnemen in onze sfeervolle kantine. Maar Manege de Veluw biedt meer; wat dacht u van kinderfeestjes met pony's of feestavonden met paardrijden? En na afloop van zo'n evenement te paard gezellig een hapje eten.

Kinderfeestjes

Op manege de Veluw is het mogelijk om kinderfeestjes te houden. De kinderen vermaken zich 1,5 uur lang met spelletjes met de pony’s. Onder enthousiaste begeleiding van onze medewerkers. Aansluitend zijn er lekkere frietjes en een verfrissing. Uiteraard krijgt de jarige een verrassing!

Feestavonden  

Ook voor een geslaagd personeelsfeest komt u naar Manege de Veluw. U en uw collega’s maken dan onder het genot van een hapje en een drankje kennis met de beginselen van het paardrijden. Aansluitend kunt u in onze ruime foyer genieten van een geheel verzorgde barbecue, koud- of warm buffet. Voor prijzen en meer informatie belt u 0487-522320.

Ponykampen

Vanaf 2003 organiseert onze manege ook ponykampen! Meer informatie hierover vindt u onder het kopje ponykampen. Tevens bestaat de mogelijkheid on-line informatie op te vragen of on-line in te schrijven voor een week ponykamp.

Huwelijksaanzoeken

Wilt u ook de prins op het witte paard zijn om uw partner een orginieel huwelijksaanzoek te doen? 

Wij bieden u deze gelegenheid! Wilt u uw huwelijksfeest op een leuke orginiele locatie geven kan dit natuurlijk ook op Manege de Veluw. Dan blijft alles in dezelfde sfeer!